Fizetési megoldás

TOP termékek

Termékajánló

Szavazás

Házhozszállítás

Információk

 • Cégnév / Név: Univ-Fashion Kft.
  Cím: 5751 Nagykamarás, Tanya utca 56.
  Személyes átvétel itt: lásd: Információk/Szállítás/Személyes átvétel
  Telefon: +36-70/779-4497
  E-mail: info@u-style.hu
  Weboldal: http://www.u-style.hu
  Áruház neve: U-Style
  Adószám: 23781539-2-04
  EU adószám: HU23781539
  Cégjegyzék szám: 04 09 012234
  Cégjegyzéket vezető bíróság: Gyulai Törvényszék Cégbírósága
  Bankszámlaszám: 10918001-00000103-53110000
  Kapcsolattartó neve: Németh Rita
  Kapcsolattartó telefonszáma: +36-70/779-4497
  Kapcsolattartó e-mail címe: rita@u-style.hu
  Webhosting szolgáltató: UNAS Online Kft.
  H-9400 Sopron, Kőszegi út 14., unas@unas.hu
 • » Személyes átvétel
  Jelenleg nincs rá lehetőség!
  Szállítási költség0 Ft
  » Futárral
  Szállítási költség1 590 Ft
  Jelenleg a gyártási idő 1-2 hét! Ezt kérem minden esetben vegyék figyelembe! A U-style mindent megtesz annak érdekében, hogy a honlapon feltüntetett szállítási határidőket betartsa. Mindazonáltal nem tudjuk a felelősséget vállalni a szállítás során történõ, a szállítási szerződésen kívül álló harmadik fél által vagy az Ön által vagy egy előre nem látható és kivédhetetlen ok által okozott késedelemnek, illetve a csomag elvesztésének következményeiért. Ha a csomag nem érkezik meg a megadott időn belül, akkor vizsgálat indul a szállítóvállalatnál a körülmények tisztázására, ami több napot is igénybe vehet. Ez idő alatt semminemű visszatérítés, illetve visszaküldés nem lehetséges. A csomag kézhezvételekor ajánlatos leellenőrizni, hogy a kiszállított áru pontosan megegyezik-e a megrendelt áruval, ellenkező esetben az átvételi szelvényen kézírásával és aláírása kíséretében pontosan fel kell tüntetnie az eltéréseket. Ha a kézhez vett áru nem egyezne meg a megrendelt termékkel, akkor - az alkalmazott, érvényben lévő garanciákra vonatkozó bárminemű következmény nélkül - azt tanácsoljuk, hogy a lehető leghamarabb levélben is jelezze a következő címen: Univ-Fashion Kft. 5750 Nagykamarás, Tanya u.56. címen vagy e-mailben az info@u-style címen. A termék visszaküldését csak akkor fogadjuk el, ha eredeti állapotban, megfelelõ csomagolásban és a kiegészítõkkel együtt küldi vissza. Jogos visszaküldés esetében a Vevő választhat a termék megjavítása vagy kicserélése között, kivéve ha a választott opció jelentős többletköltséget vonna maga után egy másik lehetséges opcióhoz képest. A megrendelt áru kiszállítása során 24 órás késés lehetséges. Biztonsági okokból, minden bankkártyás rendelés ellenõrzés alá kerül. Hogy rendelését érvényesesnek tekinthessük, bizonyos esetekben kiegészítõ adatok kérhetõek. Így arra kérjük, hogy a késés elkerülése érdekében adja meg a következő adatokat: - a fizető fél e-mail címe (magán vagy munkahelyi) - a fizető fél telefonszáma (magán vagy munkahelyi), hogy a nap folyamán bármikor elérhetõ legyen. Elõre is elnézést kérünk, ha esetlegesen információkérés okán zavarjuk, de ez az ügyfelek biztonsága érdekében történik, a bankkártyával való visszaélések elkerülése végett.
 • » Előre utalással
  Kedves Vásárló! Az előreutalás teljesítéséhez, kollégánk a következő munkanapon egy PROFORMA számlát küld Önnek, mely alapján elindíthatja az átutalást.

  Elfogadó neve: UNIV-FASHION KFT.

  Elfogadó bankszámlaszáma: 10918001-00000103-53110000

  Számlavezető bank neve: UniCredit Bank Zrt
  Elfogadó elérhetősége:
  Univ-Fashion Kft.
  5751 Nagykamarás, Tanya u.56.
  info@u-style.hu
  +36-70/779-4497

  » Bankkártyás fizetés
  Ezen fizetési mód kiválasztása esetén az Unicredit Bank rendszerébe irányítjuk át, ott használhatja bankkártyáját a számla kiegyenlítésére. A bankkártya adatokat minden esetben a bank oldalán kell megadnia, így azok semmilyen körülmények között nem jutnak el a kereskedőhöz. A rendelés végösszegével a rendelés leadása során terheljük meg bankkártyáját. Elfogadott bankkártyák: MasterCard, Maestro, Visa, Visa Electron
  unicreditbank_hu
 • Név
  E-mail cím
  Telefonszám
  Tárgy
  Üzenet