Fizetési megoldás

TOP termékek

Termékajánló

Szavazás

Házhozszállítás

Rólunk

Üdv Néked Kedves Látogató!

Ismerkedj meg velünk! Kíváncsi vagy néhány kulisszatitokra az U-Style webshopja mögött?

Mi is egyetemet, főiskolát végeztünk, és persze, jó sok amerikai filmet néztük, ahol átéreztük azt a hajtóerőt, amit egy közösséghez tartozás nyújtani tud.

Valahogy ennek Magyarországon az úttörő nyakkendővel, és a matrózblúzzal nyoma veszett néhány évtizede, és azok egyébként is kötelező „unformis” jelleggel inkább borzolták a kedélyeket, ahelyett, hogy valódi értéket nyújtottak volna.

Innen jött az ötlet, hogy megteremtsük azt a stílust, ami egyben képviseli az egyetemedet, főiskoládat, egyedivé teszi a többi között, és mégis kötetlen, laza, modern, sportos és kényelmes.

Olyan ruházat és stílus volt a tervünk, amiben nem feszengsz, hanem önmagad lehetsz! Ami téged is tükröz, a sulidat is és a közösséget, aminek része vagy!

Az U-STYLE az első olyan márka Magyarországon, amely azzal a küldetéssel jött létre, hogy erősítse a pozitív életérzést, az összetartozást, a közösségi szellemet az egyetemisták és főiskolások körében. Termékeink sokszínűsége így színesíti és gazdagítja a felsőoktatás életét.

Ha büszke vagy arra, ahol tanulsz, vedd magadra az iskolád nevét!

Egyre több egyetem és főiskola csatlakozik hozzánk, és áll be mögénk! Jelenleg 1 főiskola és 3 egyetem és persze a méltán népszerű legnagyobb hallgatói buli, az EFOTT ruházatát találod a polcainkon, összesen több száz féle terméket!

Teremtsünk divatot, stílust közösen, légy részese ennek a bulinak, tarts velünk!

Kínálatunk folyamatosan frissül, bővül és színesedik! Nézz be hozzánk minél gyakrabban!

Picit különbözni akarsz, de közben örömmel vagy részese egy fontos közösségnek is? Összetartozni, egyet képviselni úgy jó, ha közben egyedi és egyéni maradhatsz?

Szívesen megmutatnád a ruházatodon is, hogy ki vagy és hová tartozol?

Viseld egyetemed, főiskolád trendi, laza ruházatát: pólókat, pulóvereket, trikókat! Hadd tükrözze a külsőd azt, amit Te magad is képviselsz!

Milyen hallgató vagy?

Lehetsz komoly, sportos, modern, vicces, ahogyan csak szeretnéd…

Nézd meg a saját sulid stílusára szabott választékot, válassz az U-Style kínálatából, és vedd rá a barátaidat is!

Nagy buli egyformában járni: más egyetemistáktól különbözni, és mégis egy csapatot alkotni!

Egy közös őrület: az U-Style: a stílus, amivel megmutathatod ki vagy!

SULIBAN.BULIBAN.UTCÁN

U-STYLE